Leppa.fi sivut rikkoivat lähes kaikki käyntiennätykset

Leppa.fi sivut rikkoivat lähes kaikki käyntiennätykset

Leppa.fi sivuista on tullut monelle vakituisen seurannan kohde. Ajankohtainen ja kantaaottava sivusto on ylittänyt tammikuun aikana lähes kaikki entiset ennätykset. Eri ip-osoitteista tammikuun aikana sivuilla vierailtiin yli 7500 kertaa yhteensä lähes 30 000 käynnin verran. Päivittäinen suurin käyntimäärä eri ip-osoitteista oli Grand Prix of Leppa.fi kisojen ja EM näyttöjen lauantai 19.1. jolloin käyntimäärä oli yli 1000.

Vaikka sivustot ovat vain suomeksi, löytyy ulkomailta, lähinnä Euroopasta noin 30 maata, joista lukijat säännöllisesti sivuilla vierailevat, lähinnä 25m ja 300m Lapuan Eurooppa-cuppien takia. – Olen erittäin tyytyväinen kävijämääriin. Olemme pieni toimija, mutta huomaan ettemme turhaan lataa tietoa sivuille, vaan uskon, että vierailijat löytävät täältä hakemansa. Tämä antaa myös hyvää näkyvyyttä meidän yhteistyökumppaneillemme,  sanoo sivusto ylläpitävä Marko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *