Lukijakilpailu: Katso video. Mitä ampujat tekevät? Voita palkinto

Lukijakilpailu: Katso video. Mitä ampujat tekevät? Voita palkinto

Torstaina oli ampumajoukkueen lepopäivä Etelä-Afrikassa. Joukkue lähti 06.00 safarille paikallisen oppaan ja Martin Senoren kanssa. Noin 3 tunnin safarilla pääsimme näkemään lähes kaikki eläinlajit, joita eteläisessä Afrikassa esiiintyy. Korkean ruohon takia leijonista emme nähneen vilaustakaan.

Pysähdyimme kesken safarin, jossa meillä oli kilpailu. Katso lyhyt video kisasta ja arvaa mistä on kysymys? Oikein vastanneiden kesken arvomme Etelä-Afrikkalaisen tuotepalkinnon, jonka tuomme täältä Suomeen.

Siis: Mitä valmentajat ja urheilijat tekevät? 

Lähetä vastaus info@leppa.fi 11.2.2019 mennessä ja osallistu kisaan.

Video: https://youtu.be/3vy2hPGAKX4

 


3 vastausta artikkeliin “Lukijakilpailu: Katso video. Mitä ampujat tekevät? Voita palkinto

  1. Maanviljelijälle helppo rasti. Tässä kylvetään apinanleipäpuun siemeniä. Leipäpuun hedelmä imeskellään ja kastellaan suussa ja sylkäistään tulisesti muokattuun savanniin . Siemen saa peittyä vain puoleksi multaan . Päälle tanssitaan antilooppien houkuttelu tanssi jotka tullessaan sontivat siemenille lannoituksen. Buurit kehittivät tästä kilpailulajin joka sai 1888 MM statuksen.

  2. Tässähän ihan selvästi yritetään sylkäisyn maailmanennätystä joukkueena. Apuvälineenä kotoperäinen rukiinjyvä 😃

  3. Ammutaan kahdenlaista suurriistaa. Niitä, jotka liikkuvat ja niitä, jotka ovat paikoillaan. Ammuksina käytetään turisteille sallittuja projektiileja ja savutonta, hiiletöntä ja rikitöntä ekologista ruutia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *