Leppa.fi on aloittanut laadukkaiden H&N luotien testaus- ja myyntitoiminnan Haminassa.

Leppa.fi on aloittanut laadukkaiden H&N luotien testaus- ja myyntitoiminnan Haminassa.

Leppa.fi on aloittanut laadukkaiden H&N luotien testaus- ja myyntitoiminnan Haminassa. Leppa.fi testaa ilmapistooleja ja ilmakiväärejä testeissä, joissa ammutaan 30 luodin kasat, seuraten samalla luotien lähtönopeudet.

-Asiakas saa testatuista luotikasoista kuvat sähköisesti, jossa selviää kasan koko, kasan tuottamat maksimipisteet sekä keskiarvon lähtönopeudesta. Tämän jälkeen asiakas valitsee itselleen haluamansa luodin ja määrän. Leppa.fi testaa vain niitä eriä, joita on omassa varastossa, jolloin meillä on takuu siitä, että asiakas saat tarvittaessa parasta testierää koko laatikon (25 000kpl), kertoo Marko.

– Suomesta löytyy luoteja, mutta jos niitä haluaa ostaa testin jälkeen, ei niitä useinkaan löydy rasiaa paria enempää. Siksi olemme tilanneet vähintään 25 000 kpl kutakin erää, jotta voimme varmistaa isommat erät sellaisille ampujille, jotka haluavat harjoitella myös kilpaluodille, jatkaa Marko ja lisää, että turhan testaustoiminnan välttämiseksi perimme 20 euron testimaksun, jota ei peritä asiakkaalta, joka ostaa vähintään pötkön (5 000kpl) luoteja.

Marko Leppä kävi luotitehtaalla esitestaamassa luoteja tammikuussa, ja nämä luodit, 500 000kpl  ovat Haminassa testaustoiminnan käynnistyessä 15.2.2019.

1825 perustettu Haendler & Natermann Sport GMBH, tuttavallisemmin H&N, sijaitsee Hannoverish Mündenissä, Saksassa kauniissa laaksossa, jota ympäröin korkeat mäet joka puolella ja jota halkoo 3 jokea. Vanha tehdas ja sen haulitorni sijaitsevat aivan vanhan keskustan ytimessä ja uusi tehdas hiukan sivussa keskustasta. Tehtaalla työskentelee noin 55 henkeä kolmivuorotyössä, joten tehdas tuottaa luoteja kuutena päivänä viikossa 24h kerrallaan.

H&N valmistaa harjoittelu- ja kilpakäyttöön tulevia huippulaatuisia luoteja. Luoteja saa normaaleihin ilma-aseisiin kahta eri kokoa 4,49 tai 4,50 kokoa. Painoluokkia on kaksi raskas (0,53g) ja kevyt (0,51g). -Monet ilmapistooliampujat suosivat kevyttä luotia, jälkitähtäämisen parantamiseksi, mutta näkee niitä käytettävän kansainvälisissä kisoissa myös ilmakiväärillä.

Kilpa- ja harjoitusammuntaan H&N luoteja on kolmea erilaista laatua:

SPORT soveltuu hyvin seurakäyttöön. Edullinen harjoitusluoti urheiluammunnan harrastajalle ja ilma-asekouluihin kunnianhimoisille harrastajille. Hyvä tarkkuus, erinomainen vastine rahalle.

Match Heavy ja Match Light ovat erittäin tarkkoja kilpailu- ja harjoitusluoteja tuloshakuiselle ampumaurheilijalle. Pienet kasat ja tarkkarajaiset leikkausjäljet, erinomainen hinta-laatusuhde.

Finale Match ja Finale Match Light ovat huippuluoteja kilpailukäyttöön, joihin olympiavoittajat ja maailmanmestarit luottavat. Suurin mahdollinen tarkkuus, jolla on suurin mitta- ja painotarkkuus. Pienimmät testikasat ja tarkkarajaiset leikkausjäljet. Likaamaton. Käsin lajiteltu.

Vinkki: Kannattaa tilata luodit ennen 1.4. Tehdas on ilmoittanut noin 5% hinnankorotuksista keväällä. 

Katso hinnat ja toimitusehdot: https://www.leppa.fi/hn/

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *