WC New Delhi, Intia. Suomen joukkue jumissa Intiassa ilmatilan sulkemisen takia.

WC New Delhi, Intia. Suomen joukkue jumissa Intiassa ilmatilan sulkemisen takia.

Suomen joukkueen piti lentää Suomeen torstaina 28.2. klo 08.45 lähtevällä lennolla, mutta kyseinen Finnairin lento on peruttu Pakistanin ilmatilan sulkemisen vuoksi. Kyseessä on Intian sotilaallinen doktriini ”Kylmä käynnistys”, jossa Intia kostaa kaikki Pakistanin alueelta tehdyt iskut Intiaan. Viime viikolla pakistanilainen  Jaish-e-Mohammed ryhmä teki pommi-iskun Kashmirin alueelle. Intia reagoi iskuun niin, etteivät he laskeneet pakistanilaisia ampujia New Delhin maailmancup-kisaan. Tämä johti siihen, ettei olympiapistoolissa jaettu olympiapaikkoja ollenkaan.

Tilanne on eskaloitunut niin, että Intia teki ilmaiskun Pakistaniin ja molemmat maat kertovat ampunensa alas toisetensa hävittäjiä. Pakistanin ilmatila on nyt suljettu ja Suomen joukkue käkkii New Delhissa Finnairin koittaessa selvittää, mistä korvaava lento saadaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *