Leppa.fi teki menestyksekkään testireissun Viroon.

Leppa.fi teki menestyksekkään testireissun Viroon.

Leppa.fi, joka toimii H&N huippuluotien jälleenmyyjänä Suomessa, toteutti virolaisurheilijoiden toiveesta testausmatkan Viroon. – Torstaina testasimme koko päivän Männikun radalla Tallinnassa ja perjantaina Tarton lähellä Ülinurmessa. Virolaiset hankkivat luodit yleensä niin, seura ostaa ne kaikki. Nytkin Ülinurmen seura testautti aseensa ja osti niihin parhaitsen käyvät luodit, kertoi Marko. Aika moni sai hyvän käsityksen, mikä on puhdistamattoman, puhdoistetun ja hyvin puhdistetun aseen ero käynnissä.

Viron paras mieskivääriampuja Meelis Kiisk kirjoitti laajan artikkelin näistä testeistä omalla sivullaan:

https://kiiskshooting.ee/2019/03/28/laskemoona-testimine-mannikul-leppa-fi-tiimiga/

Siinä muunmuassa selviää hyvin, kuinka Viron paras pistooliampuja Peeter Olesk sai entisen 107.8 / 107.7 kasan (10ls) tilalle luodin, joka antaa 108.5 / 108.5. Jokainen voi päätellä miten teoriassa 0.8 pisteen lisäys kuhunkin sarjaan vaikuttaa lopputulokseen.

Leppa.fi tuo H&N:n luoteja Tampereen SM-kisoihin.

Kuvat Meelis Kiisk:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *