ILMA SM TAMPERE. IK M16. Laurille jälleen kultaa

ILMA SM TAMPERE. IK M16. Laurille jälleen kultaa

SM-kisaviikonloppu oli maakeskeläisen Lauri Syrjän. Kolme Suomenmestaruutta ja kaksi Suomenennätystä on lähes maksimi mitä voi saavuttaa. Sunnuntaina tili karttui ilmakiväärin M16 sarjassa, kun Syrjä voitti kisan yli kummenen pisteen erolla hopeaa ampuneeseen Härmän Niko Anttilaan nähden. – Tän päivän kisa oli hyvä lukuun ottamatta alkua. Asentoa täytyi hakea ja se oli epävakaa. Kun sain korjattua sen, niin alkoi osumaan hyvin. Voin taas olla tyytyväinen päivän ammuntaan ja tulokseen. Kokonaisuudessaan todella hyvät kisat. Olisi ollut hienoa päästä vielä miesten finaaliin, mutta ensi vuonna sitten. Kaikista suorituksista jäi tosi hyvä fiilis. 2 SE:tä ja kolme mestaruutta maistuu tosi hyviltä ja varsinkin, kun pari niistä tuli ylivoimaisesta, summasi Lauri kisaurakkaansa.

10m kivääri M 16 sarja:

  1. SYRJÄ Lauri AsAs 409,8
  2. ANTTILA Niko HSA 397, 0
  3. TURUNEN Antti K-UAS 394,5
  4. KOSKINEN Ville TSA 392,3
  5. TYLLI Lauri KuusA 390,9
  6. RISSANEN Eetu HAS 389,7
  7. LUKOPEROV Daniel YK 389,6
  8. VAINIKKA Samuli KusA 389,0
  9. MOILANEN Niklas KhjA386,8
  10. TEIKARI Topias IU 385,9

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *