Leppa.fi leiri La Linea, Espanja. Leiri käynnistyi, pyssyt paukkuu

Leppa.fi leiri La Linea, Espanja. Leiri käynnistyi, pyssyt paukkuu

Perinteinen Espanjan valmennusleiri käynnistyi todenteolla tänään La Linea De La Conceptionin radalla, Gibratarin juurella. Aurinkoinen ja harvinaisen tuuleton kevätpäivä tervehti lämpimästi pohjoisen ampujia. Osasto toi mukanaan tänne Inbandin elektroniset taululaitteet, jotka viritettiin mustaruutiampuja Timo Näätäsen toimenpitein radalle. Timo oli vetänyt valmiiksi sähköt, joten homma oli helppo käynnistää. – Tarkoitus on ampua päivittäin noin 6 tuntia ja tehdä pari fysiikkaharjoitusta. Ammumme seitsemän päivää putkeen ja palaamme Suomeen, kertoi Marko.

Täällä olevista urheilijoista kuusi suuntaa vielä pääsiäisenä Kiinan maailman cupiin.

Taululaitteiden virittelyä

 

Timo rakentamassa taululinjaa Matias Kiuro apunaan.

 

Valmis taulupää

 

Sähköviritykset, kolme pistokepaikaa kuhunkin ampumapaikalle .

 

Kuva ensimmäisestä harjoituksesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *