Leppa.fi leiri La Linea, Espanja. Inbandin taulululaitteen lahjoitus huomioitu espanjalaisessa lehdessä

Leppa.fi leiri La Linea, Espanja. Inbandin taulululaitteen lahjoitus huomioitu espanjalaisessa lehdessä

Marko luovutti Inbandin elektronisen taululaitteen La Linean ampumaseuran puheenjohtajalle Pepe Arenillalle. Yllättyneet espanjalaiset saivat näin ensimmäisen oman elektronisen taululaitteen seuralleen. Seura on usean vuoden ajan turhaan anonut elektronisia taululaitteita Andalusian ampumaurheiluliitolta. Lahjoituspuheessaan Marko kertoi suomalaisetn käyneen täällä neljän vuoden ajan ja korosti, että tämä leiri, on ehkäkin kaikistä tarkein, koska kuusi urheilijaa lähtee heti leirin jälkeen Pekingin maailman cupiin. Tämän takia ammuimme harjoituksen pelkästään elektronisiin tauluihin.

Puheenjohtaja Pepe Arenilla vastaanotti Inbandin. Takana komeassa parrassaan Timo Näätänen ja ruutupaidassa radanhoitaja Luis Pinja.

Kiitospuheessaan puheenjohtaja toivoi meidän olevan kuin kotonaan. Hän oli hyvin tyytyväinen, että olemme alkaneet käymään keväisin täällä.

Espnajalaislehti La Callereal uutisoi taululaitteen lahjoituksen ja uutisen, joka google kääntäjän mukaan on seuraava:

El equipo de tiro de Finlandia entrena en las instalaciones del club linense

Suomalainen ampumaryhmä Leppa.fi harjoitteleen näinä päivinä La Linean ampumaradalle. La Linean urheilulautakunnan pj. Helenio Lucas Fernandez on kiitollinen tästä vierailusta. Neljä vuotta jatkunut yhteistyö on ollut tärkeää ja nyt kuusi urheilijaa lähtee täältä piian Kiinaan ampumaan Maailman cupia. Harjoittelussa käytetään suomalaisvalmeisteista elektronista taululaitetta. Joukkue lahjoitti tällaisen elektronisen taulilaitteen La Linean seuralla. Siihen voi ampua 10m pistoolilla ja 10m ja 50m kiväärillä.

Katso juttu ja kuvat:
http://callereal.8directo.com/2019/04/12/el-equipo-de-tiro-de-finlandia-entrena-en-las-instalaciones-del-club-linense/ 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *