AMPUMAURHEILUN VALTAKUNNALLINEN YLÄKOULULEIRITYS 1919-2020

AMPUMAURHEILUN VALTAKUNNALLINEN YLÄKOULULEIRITYS 1919-2020

AMPUMAURHEILUN VALTAKUNNALLINEN YLÄKOULULEIRITYS  2019-2020

Haku valtakunnaliseen yläkoululeiritykseen 2019-2020, johon voi osallistua myös toisen asteen opiskelijat (mm. lukiot ja ammattioppilaitokset) on käynnistynyt. Uuden hakijan tulee täyttää Tanhuvaaran sivuilta löytyvä hakemus sekä kirjoittaa tulevan  ilma-asekauden tavoitteet suurpiirteisesti.

Tanhuvaaran Urheiluopistolla järjestetään neljännen kerran Ampumaurheilun valtakunnallinen yläkoululeiritys(entinen: Valtakunnallinen Ammunnan Akatemia). Syksyllä käynnistyvään akatemiaan on nyt haku päällä ja se päättyy 3.5.2019. Suurta suosiota nauttivassa akatemiassa aloitetaan tavoitteellisen urheilijapolun aloittaminen ja huomioidaan sen kokonaisvaltainen tukeminen. Akatemiassa hyödynnetään urheiluopiston osaamisen ja vahvuudet. Painopisteenä akatemiassa ovat elämänhallintataidot (mm. ajanhallinta, ravinto, lepo, unikoulu, psyykkinen valmennus ja sosiaalinen elämä.

-Akatemiaan tullaan valitsemaan sellaisia urheilijoita, jolla on halu kehittyä ampumaurheilijoina. Emme hae ainoastaan niitä, jotka ovat ikäluokkiensa parhaita vaan oma halu ratkaisee. Leppa.fi urheilijat tulevat toimimaan jälleen kouluttajina lähijaksoilla, sanoo akatemiatoiminnan ammunnan opetuksesta vastaava Marko.

Akatemiaan voivat hakeutua kivääri-, pistooli- ja liikkuvan maalin ampujat.

Syksyllä alkavan Akatemian opistojaksot ovat:

4.–7.11.2019

2.–5.12.2019

20.–23.1.2020

9.-12.3.2020

Leiriesite: Ampumaurheilun-Ylakoululeiritys-19-20 (1)

Katso lisää: https://www.leppa.fi/2019/03/05/ammunnan-akatemia-ampujien-voimakas-tuloskehitys-kannustaa-jatkamaan-nimi-muuttuu/

Tanhuvaaran yläkoululeirityksen sivut: http://www.tanhuvaara.fi/urheilijat/ylaekoululeirit

Katso myös SAL:n tiedote:
https://www.ampumaurheiluliitto.fi/2019/04/12/hae-ampumaurheilun-valtakunnalliseen-ylakoululeiritykseen-kisakallion-tai-tanhuvaaran-urheiluopistolle/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *