WC Peking OP finaali oli Leppa.fi 2000. artikkeli. Katso lisää

WC Peking OP finaali oli Leppa.fi 2000. artikkeli. Katso lisää

Edellinen olympiapistooli finaalista kirjoitettu artikkeli on Leppa.fi sivuston 2000. artikkeli. – En olisi uskonut, että tulemme kirjoittamaan näin montaa artikkelia. Onhan ne kirjoitusvirheitä täynnä, mutta olemme olleet usein nopea asioiden tiedottaja ja tulosjulkistaja, naureskelee Marko. Ammunnan ystävät ovat löytäneet sivumme ja nykyään kirjoitamme paljon luotilajien ammunnan tilasta, kun alkuun kirjoitimme vain tiimiläisten toiminnasta.

Saamme hyviä vinkkejä ystäviltämme ja ampujat lähettävät kisoista tuloksia kommentteineen, jotka sitten välitämme.

Leppa.fi sivuilla käydään ahkeraan. Esimerkiksi tiistaina 23.4. sivulla vierailtiin 949 kertaa. Eniten kiinnosti artikkeli naisten ilmakivääristä, joka luettiin 247 kertaa ja miesten 3×40 kivääri 151 kertaa. Myös Plzenin kisan lopullinen aikataulu kiinnosti 19 lukijaa sekä kalenteri 11 lukijaa. Uutena alasivuna H&N on jatkuvan kiinnostuksen kohteena.

Sivulla vieraillaan noin 15 000-29 000 käyntiä kuukausittain, riippuen paljon mitä tapahtumia kuukausi sisältää.

Suurin päivittäinen kävijämäärä eri IP-osoitteista on ollut 1009 päiväkäyntiä 19.1. 2019 Grand Prix of Leppa.fi kisaan liittyen. Moni lukija käy useaan otteeseen päivittäin, mutta se rekisteröityy vain kerran.

Myös ulkomaalaisia sivut kiinnostavat. Vakituinen käyttäjäkunta vierailee Lapua European Cup sivuilla, jossa on ajantasaisin tilanne tieto EC finaaliin pääsyistä, mutta myös kaikki aiheeseen liittyvät kutsut ja lomakkeet. Koko historian ajan vierailuja on tehty 108 eri maasta.

Leppa.fi kiittää lukijoita palutteista, tuesta, vinkeistä ja tuloksista ja Marko herää jälleen huomen aamulla 04.00 ja pitää huolen, että kun sinä avaat silmät, on jotain, toivottavasti hyviä suomalaistuloksia, luettavissa.

2 thoughts on “WC Peking OP finaali oli Leppa.fi 2000. artikkeli. Katso lisää

  1. Kaikki on oman elämänsä Markku ja ei markujia ja jatkaa. 2000 on aika paljon tekstiä josta on paljon hyötyä lukijoille. Tiimille terveiset ja paskat niistä kirjoitusvirheistä kunhan asia tulee selväksi. Terveisin Markku.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *