I.S.C.H. Hannover, Saksa. Ennakko. Suomesta 13 ampujaa, Aleksi mukana

I.S.C.H. Hannover, Saksa. Ennakko. Suomesta 13 ampujaa, Aleksi mukana

Toinen kevään merkki Plzenin lisäksi on Hannoverissa ammuttava International Shooting Competitions of Hanover, tuttavallisemmin ISCH. Kisa ammutaan heti Plzenin päätteeksi ja Plzenistä suuntaa useampi autokunta maanantai-aamuna Saksan halki Hannoveriin, kuten suomalaisetkin.

ISCH on jo alkanut liikuintarajoitteisten kisoilla ja jatkuu sunnuntaihin. Hannoveriin on tulossa jälleen suuri osallistujamäärä. 42 maata on ilmoittautunut mukaan tapahtumaan ja ampujat ampuvat kaikkiaan 1186 starttia kivääri- ja pistoolisarjoissa.

Suomesta kisaan osallistuvat:

FRIMAN Björn

FRIMAN Christian

HEISKANEN Essi

HYRKÄS Emmi

KIURU Matias

KOSKELA Riku

KUISMA Jenna

LEPPÄ Aleksi

SIITONEN Sonja

LÅNGSTRÖM Sebastian

SIITONEN Sonja

STENSTRÖM Joni

VILJANEN Henna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *