300m Lapua European Cup Århus, Tanska. 300m kivääri 3×40 ls. Aleksi petrasi ennätystään 6 pistettä

300m Lapua European Cup Århus, Tanska. 300m kivääri 3×40 ls. Aleksi petrasi ennätystään 6 pistettä

Aleksi on pitkällä kiväärillä kovassa kevätkunnossa. Eilen kahdella pisteellä parantunut vakiokiväärin ennätys sai seuraa tänään kuin 300m kiväärin täysottelun ennätys parani peräti kuudella pisteellä. MM-kisoissa ammuttu ennätys 1172 kirjoitetaan nyt 1178. Tulos jää kaksi pistettä Juha Hirven ja Juho Kurjen SE-lukemista.

-Tavoitteita oli kaksi, ampua 1,5 tuntiin sekä niin, ettei ole viitosta ja molemmat toteutuivat, virnuili Aleksi. – Polviaamunta ei tuloksesta huolimatta kuitenkaan ollut mielyttävää, muutama laukaus jäi aika lähelle ja asento ei ollut täydellinen. Makuulta kulki hyvin. Tämä uusi takki on kuin tehty tähän. Nyt pääsen makuulta alemmas ja osumat eivät ole arpomista, vaan kymppejä voi oikeasti tehdänkin. Pysty oli ihan sitä mun omaa pystyä, summaili Aleksi suoritustaan.

Kilpailu on vielä tiukasti kesken, mutta Aleksi sain juuri aseen huollettua ja voi keskittyä huomiseen peruskilpailuun.

Aleksi uusi ennätys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *