25m Lapua European Cup Århus. Kallio jonotuslistan kärjessä. Lue Kallion kommentit

25m Lapua European Cup Århus. Kallio jonotuslistan kärjessä. Lue Kallion kommentit

Joonas Kallio, joka jäi niukimmallla mahdollisella tavalla ulos finaalipaikasta tänään isospistoolilla, on jonotuslistan kärjessä.

Jonotuslista tehtiin aikoinaan siksi, että finaalin järjestäjä saa takuut 20 parhaan ampujan osallistumisesta finaaliin. Jos joku ampuja jää syystä tai toisesta pois finaalista, nousee kärki jonotuslistalta kisaan mukaan, kertoo 25m Lapua European Cup kilpailutoiminnasta ESC:ssa vastaava Marko.

-Ruutikilpailujen puute näkyi edelleen tekemisessä. Tarkkuusosiolla meni yliyrittämiseksi ja lopputuloksena virheet olivat ihan järjettömän suuria. Pikaosalla oli turhaa hötkyilyä, mutta tuntui että lopussa sai juonesta kiinni. Opettavainen kisa ja hyvät kokemukset jäivät matkaan kertoi Kallio.

Katso lista finaaliin valitusta ja jonotuslistasta tästä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *