300m Lapua European Cup Finland käyntiin. Kisa 10. Lepän vetämä

300m Lapua European Cup Finland käyntiin. Kisa 10. Lepän vetämä

Tänään käynnistyi 300m Lapua European Cup Hälvälä vakiokiväärin harjoituksella. Osa kilpailujoukkueista on vielä matkalla kisapaikalle. Kisoihin on tulossa 28 urheilijaa kahdeksasta maasta. – Olisihan tänne enemmänkin sopinut. Nyt jäi paljon sellaisia urheilijoita pois, jotka on täällä yleensä nähty, kuten esimerkiksi saksalaiset, kertoi kilpailunjohtajana toimiva Marko.

Kisa on Lepälle juhlakisa, sillä hän on johtanut Eurooppacupin kisat nyt kymmenennen kerran. – Kahdesti on ammuttu pistoolia Vierumäelle ja kerran Haminassa, loput seitsemän kisaa on järjestetty Hälvälässä, kertoo Marko ja jatkaa, että meillä on tosi rutinoitunut ja hyvä joukko järjestämässä kisoja aina vuosittain.

Japi ja Jorkki tarkastamassa Viljasen Hennan ampuma-asentoa. Taustalla Kalle Hasu

Aleksi vakion makuulla.
Unkarin Peter Sidi valmistautumassa treeneihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *