25m Lapua European Cup . Enää yksi paikka jaossa, jos yksikin jää pois, pääsee Kallio finaaliin

25m Lapua European Cup . Enää yksi paikka jaossa, jos yksikin jää pois, pääsee Kallio finaaliin

25m Lapua European Cup on lähestulkoon päätöksessä finaalipaikkojen suhteen. 19 paikkaa on jaettu ja enää on yksi paikka EM-kisojen parhaalle isopistooliampujalle. Kukaan ei ole ilmoittanut ettei ole tulossa finaaliin. Yleensä poisjääntejä on muutamia. Marko Talvitiellä on paikka edellisen finaalin pronssimitalistina. Teemu Lahti lunasti paikan Tallinnassa.

Jonotuslista, josta pääsee paremmuusjärjestyksessä mukaan perumisen sattuessa, on hyvä suomalaisittain. Listan kärjessä on Joonas Kallio. Jos joku jää pois, pääsee Kallio kisaan. Jonotuslistan kuudentena on Jorma Jäntti. Voi olla ettei niin paljon perumisia tule.

Huomenna on selvillä 19/20 myös vakiopistoolin osalta.

Katso finaaliin valitut urheilijat ja jonottajat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *