25m Lapua European Cup Final. Châteauroux, France. Paljon perumisia CISM Wuhanin takia. Jäntti listalla seuraava ja Talvitie toinen.

25m Lapua European Cup Final. Châteauroux, France. Paljon perumisia CISM Wuhanin takia. Jäntti listalla seuraava ja Talvitie toinen.

Kuvahaun tulos: cnts chateauroux

Sotilaiden maailmankisat Wuhanissa sekoittavat pakkaa 25m ja 300m Lapua European Cupien finaaleihin. Moni maa lähtee kisoihin niin ajoissa, ettei molempiin tapahtumiin osallistuminen onnistu. Perjantaina 3 urheilijaa lisää perui osallistumisen, mikä nosti Joonas Kallion finaaliin. Lauantaina päivitetty lista on harmillista luettavaa. Viime vuoden hopeamitalisti Allan Gejl (DEN) ja molemmat Tsekit peruivat osallistumisen. Näin Jorma Jäntti on isopistoolin listan kärjessä. Mikäli joku vielä peruu, pääsee Jäntti kisoihin. Vakiopistoolin odotuslistalla Marko Talvitie on toisena, mutta käytännössä ensimmäisenä, sillä edellä on vain Kiinaan lähtevä Jan Truelson (DEN).

Päivitetty osallistuja- ja odotuslista:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *