25m ja 300m Lapua European Cup Final. Châteauroux, France. Uskomattoman hieno rata

25m ja 300m Lapua European Cup Final. Châteauroux, France. Uskomattoman hieno rata

Kuvahaun tulos: cnts chateauroux

Ranskan Châteaurouxissa järjesteään torstaista alkaen 25m ja 300m Lapua European Cup Finaalit. Radat ovat uskomattoman hienot, mutta eivät silti kelpaa 2024 Pariisin olympialaisiin, koska etäisyys Pariisin kisakylästä on yli tunnin ajomatkan päässä.

Châteaurouxin rata on rakennettu kaksi vuotta sitten amerikkalaisten vanhan lentotukikohdan tilalle. Ranskan Ampumaurheiluliitto omaistaa koko 80 hehtaarin rata-alueen. Aleeen rakentaminen suureksi ampumakeskukseksi maksoi 30 miljoonaa euroa.

Täältä löytyy mm. 5 skeet ja trap-rataa, jossa kilpaillaan ensi vuoden MM-kisat. Lisäksi on 80 paikkainen ilma-aserata, jossa muutama viikko sitten kilpaili 3000 ampujaa Ranskan mestaruuskilpailuissa. Kaikki kivääri- ja pistooliradat ovat varustettu elektronisilla laitteilla. Isolla kiväärillä pääsee ampumaan 200 metriä sisähallissa ja ulkoa 300m ja 600m.

-Kyllä kun täällä katselee ratoja, tulee sellainen olo, että me taidetaan Pohjolassa kuitenkin puuhailla, naurelee 25m kisojen teknisenä delegaattina toimiva Marko kateellisena.

Kuvassa ilma-aseradan puolikas

25m rata
300m rata
Palkintojenjakotila

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *