Kokemuksia Leppa.fi järjestämistä luotitesteista

Kokemuksia Leppa.fi järjestämistä luotitesteista

Leppa.fi on testannut vuoden 2019 aikana useita ilmakiväärejä ja -pistooleja. Tähän mennessä yksi urheilija ei ole kelpuuttanut tarjottuja luoteja, kaikille muille on löytynyt omaa edellistä kilpaluotia paremmin käyvät luodit. Viime viikonloppuna testattiin Loviisassa 15 ampujalle omiaan paremmat luodit. Seuraavan kerran Leppa.fi testaa luoteja kisapaikalla 47. Kupittaan Kisoissa Turussa 6.-8.12.2019

Leppa.fi halusi kartottaa urheilijoiden kokemukset testeistä:

”Kyllä kannatti käydä testaamassa. ”Koutsin” kommentti: löytyipä sikahyvät luodit sinulle.Luotivalikoima oli varmasti riittävän laaja.Vaikka olenkin harrastelija-ampuja, on silti mukava kun on hyvät luodit.” Arto

”Aseen sujuvasti Markolle sain matkahuollolla ja eipä aikaakaan kun Markolta tuli kattavat testiraportit suosituksin. Erinomainen luoti löytyi ja riittävän suuri eräkin vielä. Nyt ei tulokset ainakaan luodista ole kiinni. Kiitokset Markolle.” Para-ampuja Markku Karjalainen, Lapin Ampujat

”Olen käyttänyt neljän nuoren urheilijan ilmakiväärit Markon luotitesteissä ja jokaiselle on löytynyt noin 0,2 pisteen laukaisukeskiarvoa tarkempi luoti. 60ls kisassa se tekee yhteensä melko paljon, joten odotettavissa on että ennätykset parantuvat roimasti. Itse paikalla testien aikana olleena voin vakuuttaa että testit tehdään laadukkaasti joten sen suhtaan on turha kenenkään esittää epäilyä. Myös se on ainutkertaista että laadukkaat luotierät on jo tehtaalta erikseen valikoitu joten itse testitilanteessa päästään valitsemaan paras erä parhaista. Kuvaavaa on että viimeisimmän erän penkityksessä kaikki 9 eri testiluotia olivat tarkempia kuin ampujan aiemmat erimerkkiset ns. penkitetyt luodit. Suosittelen ehdottomasti kaikkia vähänkin vakavammin ilma-aseammuntaan suhtautuvia käyttämään Markon luotitestauspalveluja.” Kimmo Loponen, K-UAS

”Kannatti tulla, tunnelma iloinen ja rento, sekä omin silmin nähtävänä asiantuntevaa palvelua, lopputuloksena tyytyväinen asiakas.” Tintti

”Kun kuulin luotitestistä, en epäröinyt hetkeäkään, ettenkö asettani toimittaisi Markolle. Hyvät luodit, on, no hyviä luoteja. Loppu jää sitten ampujalle 😉 Testi sujui nopealla aikataululla, sain muutaman ehdotuksen luodeista, joista yksi oli ylitse muiden. Data, jonka Marko toimitti, oli selkeää ja helposti ymmärrettävä. Voin lämpimästi suositella Markon testiä, hinta-laatusuhde on napakymppi!
Reetta Lustig, Poliisien ampumaseura

Kävin testauttamassa luoteja sinulla ja minusta testaus vaikutti tarkalta ja varmalta.  Oli mahtavaa nähdä paikan päällä kuinka se tapahtuu.
Oli myös hienoa, että testistä jäi minulle dokumenttia, missä näin lähtönopeudet ja osumat. Myös, että näin itse miten suuri ero paukujen osuvuudella voi todella olla. Kannatti tulla!
Nyt minulla on paljon luottavaisempi mieli harjoitella ja kisailla! Toivottavasti omat taidot ovat nyt kohdallaan, että tuloksetkin lähtisi nousemaan. Sehän tässä tarkoituksena olisi. Aika näyttää. 
Sari Ylivieskasta

En ollut koskaan aikasemmin testauttanut omaan aseeseen käyvää luotia. Olin luullut että ero ei voi ilmapistoolin luodeissa olla niin suuri. Kuinka väärässä olinkaan. Markon testissä selvisi että silloin käyttämäni luoti vs valittu kisaluoti, ero oli pahimmillaan 10 laukauksen sarjassa 1,4 pistettä! Ja silloisen luodin lähtönopeudet heitti melkein 20 m/s, kun testistä valitulla kisaluodilla lähtönopeuden vaihtelu on 2 m/s:n sisällä. Laukauksen maalaaminen helpottui, kun lähtönopeudet tasottui. Samalla selvisi myös se että aseessani on todellä hyvin käyvä piippu. Testin lopuksi jopa ”hävetti” kun en ollut aikaisemmin ymmärtänyt asian tärkeyttä.
Juho Haapanen, HyMAS

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *