Leppä Viron Ampumaurheiluliitossa opetustehtävissä

Leppä Viron Ampumaurheiluliitossa opetustehtävissä

Marko oli keskiviikkona Viron Ampumaurheiluliiton kutsumana luonenoimassa “Kuinka maailmanmestari tehdään” “KUIDAS JÕUDA MAAILMAMEISTRIKS?” Koulutus on osa Viron Olympiakomitean tukiohjelmaa ulkomaisen koulutuksen saamiseksi virolaisvalmentajilla.

Männikussa pidettyyn koulutukseen osallistui 14 virolaista ampujaa/ valmentajaa. Tilaisuudessa Marko kertoi käytännössä miten Aleksi ampujan ura on rakentunut lapsesta alkaen ja mihin asoihin on kiinnitetty huomioita. Tilaisuudessa kynät savusivat ja esitysmateriaalia kuvattiin paljon. Viron Ampumaurheiluliiton toiminnanjohtajan Meelis Lõitin saaman palautteen perusteella koulutustilaisuus oli hyödyllinen.

Opetustilaisuus oli Männikun finaalihallissa

Mukaan oli lähtenyt myös Viron entinen päävalmentaja Jüri Talu ( kolmas oikealta)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *