Huomenna 09.00 alkaa ilmoittautuminen EM-näyttöön ja Grand Prix of Leppa.fi part VI kisaan

Huomenna 09.00 alkaa ilmoittautuminen EM-näyttöön ja Grand Prix of Leppa.fi part VI kisaan

Ilmoittautuminen HAS:n EM-näyttökilpailuihin sekä Grand Prix of Leppa.fi part VI kilpailuun alkaa maanataiaamuna klo 09.00. Olen saanut jo muutaman ilmoittautumisen ulkomailta ja ne lisästään listalle ensin. Seuraa ilmoittautuneiden tilannetta:

HAS:n EM-näyttökilpailu ja Grand Prix of Leppa.fi part VI ammutaan Tanhuvaarassa 10.-12.1.2020.

Ennakkokyselyiden perusteella varsinkin ulkomaalaisten ampujien määrän uskotaan nousevan aiemmista vuosista. – Unkarissa kisaesitteet menivät kuin kuumille kiville, vaikka tiedossa on ettemme tule saamaan ulkomailta kaikkein kovatasoisimpia ampujia samaan aikaan ammuttavan Bundesliigan takia, kertoo Marko.

Kilpailuihin ilmoittautumien on edelleenkin nopeuskisa, paitsi ulkomaalaisten osalta, jotka pääsevät etuilemaan villillä kortilla.

Kilpailukutsu: Grand-Prix-Leppa.fi-VI-2020-FI-2Lataa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *