LeppäGP uutiset: Maailman ranking ykkönen Tanhuvaaraan

LeppäGP uutiset: Maailman ranking ykkönen Tanhuvaaraan

Nyt saa suomalaiskivääriampujat kovan haasteen. Sekä HAS:n EM-näyttökilpailuihin että Grand Prix of Leppa.fi part VI kilpailuun on ilmoittautunut naisen 10m kiväärin marraskuun ISSF maailmalistan ykkönen Intian Apurvi CHANDELA.

– Sain yhteydenoton intialaisampuja Rakesh Manpatilta, joka saapuu myös. He osallistuvat myös kisan alla Tanhuvaarassa järjestettävään kansainväliseen leiriin, jonne on tulossa urheilijoita neljästä maasta. Tämä on todella hieno juttu suomalaiselle ampumaurheilulle, kertoo kilpailunjohtaja Marko.

Apurvi Chandela on voittanut kuluneena vuonna 10m kiväärin maailmancupit sekä New Delhissä että Müchenissä. Rio De Janeiron maailmancupissa Chandela juhli mixed teamin voittoa Deepak Kumarin kanssa. Olympiapaikan Intialle Chandela toi New Delhistä uudelle maailmaennätyksellä 252,9. Chandela edusti Intiaa myös Rio De Janerion olympialaisissa ollen 34.

Apurvi Chandela täyttää vuodenvaihteessa 27 vuotta ja hän on aloittanut kilpailemisen 2008. Chandela on kotoisin Intian Jaipurista.

Kuvahaun tulos haulle Apurvi CHANDELA
Apurvi Chandela

HAS:n EM-näyttökilpailu ja Grand Prix of Leppa.fi part VI ammutaan Tanhuvaarassa 10.-12.1.2020.

Linkki ilmoittautumiseen:

Grand Prix of Leppa.fi ja EM-näyttökilpailut 10.-12.1.2020

Kilpailukutsu: Grand-Prix-Leppa.fi-VI-2020-FI-2Lataa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *