Kymenlaakson Urheilugaala: Teemu Pukista vuoden Urheilija, Aleksille kunniamaininta ja stipendi

Kymenlaakson Urheilugaala: Teemu Pukista vuoden Urheilija, Aleksille kunniamaininta ja stipendi

Kuvahaun tulos haulle KymLi

Kymenlaakson Liikunta ry:n järjestämä perinteinen Kymenlaakson Urheilugaala järjestetettiin toista kertaa peräkkäin Kouvolassa Pato-areenalla perjantaina 31.1.2020.

Urheilugaalassa nostettiin esiin sitä osaamista, mitä Kymenlaaksolainen liikunta- ja urheilukulttuuri pitää sisällään. Juhlassa palkittiin huippu- ja kilpaurheilussa ansioituneita, seuratoiminnan aktiiveja, kuntoliikkujia sekä liikuttaja-aktiiveja.

Vuoden Urheilijaksi valittiin odotetusti vuosi sitten kakkoseksi Aleksin jälkeen jäänyt jalkapalloilija Teemu Pukki. Vuoden valmentajaksi valittiin moukarinheittäjä Krista Tervon valmentaja Jukka Vihtonen. Vuoden nuoreksi urheilijaksi valittiin golffari Krista Junkkari. Vuoden joukkue on Peli Karhujen naisten koripallonjoukkue.

Maakunnallinen suuri raati äänesti gaalan arvokkaimmasta palkinnosta, eli elämänuran palkintoluokasta. Palkinnon sai Tarmo Kulmala.

Kymenlaakson Urheilutoimittajien yhdistys on valinnut vuoden 2019 sykähdyttävimmän kymenlaaksolaisen urheiluteoksi kotkalaisen jalkapalloilija Teemu Pukin nousemisen jalkapallomaailman eliittiin ja loistavat esitykset niin Suomen maajoukkueessa kuin myös Englannin Valioliigassa ja mestaruussarjassa.

Lisäksi Urheilutoimittajien yhdistys on päättänyt antaa kunniamaininnan ja stipendin haminalaisampuja Aleksi Lepälle, joka voitti mm. 11 Suomen mestaruutta.

Suuri palkintopöytä
KymLi:n toiminnanjohtaja Tommi Lehtinen miehistöineen oli järjestänyt tyylikkään juhlan.
Juhlaväkeä
Kotkan Hyrrien sambaesitys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *