Viron Ampumaurheiluliiton palkitsemistilaisuus 31.1.2020. Markoa muistettiin

Viron Ampumaurheiluliiton palkitsemistilaisuus 31.1.2020. Markoa muistettiin

Kuvahaun tulos haulle eesti laskurliit

Viron Ampumaurheiluliiton vuotuinen ansioituneiden palkitsemistailaisuus pidettiin Tallinnan Ibis hotellissa torstaina 30.1.2020. Paikalla oli noin 30 kutsuttua. Tilaisuuden avasi Viron Ampumaurheiluliitton puheenjohtaja Riho Ühtegi. Varsinaisen puheen piti Viron olympiakomitean puheenjohtaja Urmas Sõõrumaa.

Tilaisuudessa palkittiin Viron vuoden 2019 miesampujana skeettari Reino Velleste. Vuoden naisampujia oli kivääriampuja Anzela Voronova ja vuoden junioriampuja oli kivääriampuja Aleksandra Moissejeva. Heidän valmentajat valittiin vuoden valmentajiksi.

Lisäksi muistettiin kunniakirjoin 2019 aikana kunnostautuneita. Marko Leppä sai kunniakirjan panoksesta Viron ampumaurheilun kehittämisestä. – Onhan se mukava kun muistetaan. Virolaisia on mukava käydä välillä jeesaamaassa. He tuntuvat arvostavan sitä, kertoo Marko.

Tilaisuus päättyi liiton tarjoamaan juhlapäivälliseen.

Viron Ampumaurheiluliitton puheenjohtaja Riho Ühtegi.
Viron olympiakomitean puheenjohtaja Urmas Sõõrumaa.

Marko ja Riho Ühtegi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.