Aleksi kovassa iskussa, ennätykset paukkuvat

Aleksi kovassa iskussa, ennätykset paukkuvat

Aleksin kevät jatkuu hyvin tuulien merkeissä, vaikka maailmalla kuohuukin. Aleksi on ollut olympiakomitean erityisluvalla treenaamassa normaalisti urheilijoilta suljetussa paikassa. Paikalla on ollut myös muutama muut olympiavalmennettaviin kuuluva ampuja. Tänään ammuttiin testit sekä 3x40la kisassa ja perään 60ls makuu, mikä jatkui 20 laukauksella asentojen jälkeen.

Kuvassa oleva asentotulos oikeasti pisteen vähemmän, sillä tietokone huomoi virheellisesti 40 viimeistä, mutta tulos puhuu puolestaan.

-Tänään oli mukava ampua. Kroppa oli tosi rennossa tilassa ja ammunta oli helppoa ja hauskaa. Pystyi vaan rennosti ampumaan hyvin. Lapuan X-Actit näyttää toimivat todella hyvin, mikä on hieno juttu. Valitattavasti tässä ei ole nyt kilpailuita tulossa kun kunto on kohillaan, kertoi Aleksi.

Aleksi huonoin laukaus kaikista 140 laukauksesta oli 9,7.

Image
3×40 tulos 1192, ylittää voimassa olevat SE-lukemat 7 pisteellä.
Image
Makuun tulos ylittää SE-lukemat peräti 5 pisteellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *