Aleksin kova kevätkunto jatkuu

Aleksin kova kevätkunto jatkuu

Olympiakomiten eritysluvalla harjoitteleva Aleksi on saanut kolmenviikon ja 3000 laukauksen treenijakson onnistuneesti suoritettua. – Tämän viikon aikana ammutut testikisat ovat kaikki menneet suunnitelmien mukaisesti. Jos olisi kyseessä olleet oikeat kisat, niin näillä kaikilla tulokseilla olisi muovattu Suomenennätyslukemat uusiksi yhtä lukuunottamatta. Niin piekkarilla kuin ilmakiväärilläkin, kertoi Aleksin valmentaja Marko.

-Aleksin kannalta on tietenkin perin ikävää, ettei nyt pääse missään oikeasti näyttämään osaamistaan tai lunastamaan olympiapaikkaa, mutta kaikki tämä antaa suurta itseluottamista ja helpottaa tulevaisuuden rakentamista, jatkaa Marko.

– Nyt on kolme viikkoa ja yli 3000 laukausta takana. On kulkenut kolme viikkoa aika hyvin ja tällä hetkellä on aika kova tuloskunto mikä lupailee hyvää kesää varten mikäli jotain kilpailuita nyt ilmenee. Seuraavaksi hieman taukoa ja sitten taas lisää reeniä. Positiivista on se, että oikeastaan tällä hetkellä kaikki toimii. Piekkarilla kaikki asennot tuntuu hyviltä sekä ilmakivääri on hyvän tuntusta. Olen tehnyt hieman muutoksia ilmakivääriin, joka tuntui olevan hyvä ratkaisu, summasi Aleksi pitkää treeniputkeaan.

Aleksi 10m ilmakiväärin testi 2 9.4.2020

50m kivääri 3x40ls testi 1
50m kivääri 3x40ls testi 2
50m kivääri 3x40ls testi 3

10m ilmakivääri testi 1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *