Valmistautukaa 25m Lapua European cuppeihin

Valmistautukaa 25m Lapua European cuppeihin

Tilanne 25m European Cup kisojen osalta on tällä hetkellä valoisa. – Olen keskustellut kahden ensimmäisen järjestäjän (EST ja NOR) kanssa ja molemmat ovat valmiita järjestämään kisat. Ruotsin ja Saksan tilanne järjestelyyiden suhteen on vielä epäselvä, sillä en ole saanut vastausta kummastakaan maasta, kertoo kilpailuiden koordinaattori Marko.

Mikäli osallistujia löytyy 12 vaadittavasta neljästä maasta, tullaan Tallinnassa järjestämään kilpailut heinäkuussa joko alkuperäisen suunnitelman mukaisesti 10.-12.7. tai sitten viikkoa tai kahta myöhemmin. Päätäs asaista tehdään toukokuun aikana.

Norjan kisat Orlandetissa on siirretty alkuperäisesti ajankohdasta 12.-14.6 ajankohtaan 28.-30.8.2020 vahvisti Ørland Pistolklubb ja Norjan Ampumaurheiluliitto tänään.

-Öckerön ampumaseuraa Ruotsista eikä Suhlia Saksasta en ole saanut tavoitteluista huolimatta kiinni, mutta suunnitelmat ja selvitys mahdollisen korvaavan kilpailun järjestämiseksi on olemassa, jatkaa Marko.

– Nyt toivon urheilijoiden kommentoivan englanninkielistä uutista, ilmoittakseen ovatko he mahdollisesti osallistumassa näihin kahteen kisaan, kannustaakseen järjestäjiä toteuttamaan 25m Lapua European cupin 2020, toivoo Marko.

300m Lapua European Cup Århus, Tanska. Kuvat ja treenit – Leppa.fi


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *