KuusA: Järjestämme aikuisten SM-kisat suunnitellusti ja haemme myös nuorten-SM-kisoja

KuusA: Järjestämme aikuisten SM-kisat suunnitellusti ja haemme myös nuorten-SM-kisoja

Kuusankosken Ampujat - Etusivu | Facebook

Kuusankosken Ampujat ovat onnistuneet saamaan käyttöönsä Tyrrin ampumakeskuksen sosiaalitiloineen 50m:n SM-kisoja varten 31.7-2.8. 2020. KuusA Open peruuntui, koska itse rata olisi ollut käytössä, muttei sosiaalitilat, joita mm koronarajoitukset vaativat.

Aikuisten 50m kiväärin SM-kisojen toteuttaminen on jo sinällään loistava uutinen ja iso hatunnosto KuusA:lle, mutta ei tässä vielä kaikki… KuusA on myös pikatilanteena hakenut nuorten 50m SM-kisoja pidettäväksi Tyrrissä viikkoa aiemmin 24.-26.7.2020. Suomen Ampumaurheiluliitolla ei liene syytä estää hyvää hanketta. Kisat oli alunperin myönnetty Raseborg Skyttarelle järjestettäväksi Inkossa 7.-9.8.2020, mutta RS perui tapahtuman.

-Nuorten kisojen hakeminen pikaisella aikataululla osoittaa KuusA:n suurta sydäntä ampumaurheilulle. Tälläisinä aikoina varsinkin nuorten pitänen mukana toiminnassa , on erittäin tärkeää tulevaisuuden varmistamiseksi, sanoi Marko.

2 thoughts on “KuusA: Järjestämme aikuisten SM-kisat suunnitellusti ja haemme myös nuorten-SM-kisoja

  1. Kunpa vielä he tai joku muu järjestäisi myös Salon perumat elokuun SM- ikämiesten ja – naisten kisat pienoiskiväärillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *