Aleksi on kutsuttu EKA:n lukuvuoden avajaisiin puhujaksi

Aleksi on kutsuttu EKA:n lukuvuoden avajaisiin puhujaksi

Etelä-Kymenlaakson urheiluakatemia

Etelä-Kymenlaakson Urheiluakatemian toiminnanjohtaja Jiri Auranen on kutsunut Aleksin puhumaan EKA:n lukuvuoden avaustilaisuuteen Xamkin auditorioon 18.8.2020. Aleksi oli osallistui EKA:n toimintaan lukioaikanaan. EKA:lla oli merkittävä rooli Aleksin kehityksessä, sillä Aleksi pääsi treenaamaan lukioaikanaan kahtena aamuna viikossa omaa lajiaan sekä kerran viikossa hän osallistui EKA:n valmentajien johtamiin yhteisharjoituksiin, jossa kehitettiin lajia tukevia ominaisuuksia.

EKA:n lukuvuoden avaustilaisuuteen osallistuu noin 200 henkilöä, kaikki toisen asteen akatemiaurheilijat sekä heidän valmentajiaan.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *