50m Kiväärin SM-kilpailut Tyrri, Kouvola. 3x40ls miehet FINAALI. Cristian Friman Suomenmestariksi, Aleksi viides.

50m Kiväärin SM-kilpailut Tyrri, Kouvola. 3x40ls miehet FINAALI. Cristian Friman Suomenmestariksi, Aleksi viides.

Finalistit valmiina kisaan
Cristian Friman

Lähestyvä ukkosrintama käynnisti fiksusi finaaliin hiukan suunniteltua aiemmin. Hiostava keli tuntui hiostavan myös ampujia. Kärkipaikka vaihtui lähes jokaisen finaalisarjan jälkeen. Kevyt sade alkoi juuri ennen pystyosuutta. Pystyn alkaessa Joni Stenström ja Cristian Friman pitivät kärkipaikaa tasatuloksella 308.9, Aleksi heistä 1.5 takana. Ensimmäinen pystysarja oli haasteellinen lähes kaikille. Vain Juho Kurki ylitti 50 pistettä. Roiskiminen jatkui myös toisella pystysarjalla. Aleksi aloittui kahdella kasilla, Riku Koskela ampui seiskan. Vähintään yksi kasi kullakin paitsi Juho Kurjella ja Cristian Frimanilla, joka siirtyi kärkeen. Toisesta pudotuksesta käytiin uusinta Juho Aution ja Riku Koskelan välillä. Autio vei uusinnan 9.9 vastaan 9.1. Cristian Friman hivuttautui kärkeen pitäen sen lopullisesti.

-Tänään oli peruskisan alku vaikea. Polven ekat kolme sarjaa oli vaikeaa. Tuli todella hyviä ysejä, muttei ihan osunut kymppiin. Neljännen sarjan sain onneksi jo kulkemaan. Makuu oli tänään tasaista ja hyvää. Siinäkin ysit oli lähellä kymppiä. Tämän päivän paras asento peruskisassa oli pysty. Se kulki hyvin, johon oli tyytyväinen. Kokonaisuudessa ammunta peruskisassa oli tosi hyvää. Sain koottua hyvän tuloksen, vaikka alku oli vaikeaa ja ammunta oli hyvää. Vähän kun olisi saanut keskemmälle olisi voinut tulla tosi hyvä tulos. Oli todella pienestä kiinni.
Finaalissa polvella ja makuulla oli molemmissa keskimmäiset 5 laukauksen sarjat vähän heikkoja, muuten ammunta oli omaa ja hyvää. Pysty ei vaan asettunut ollenkaan finaalissa kohdalleen. En saanut rentoa ammuntaa, joka näkyi huonoina laukauksina. Ei ollut tänään minun päivä, kertoi Aleksi.

50m kivääri 3x40ls miehet FINAALI

  1. FRIMAN Cristian ESF 456.2 1159)
  2. KURKI Juho KaA 454.4 (1178)
  3. LÅNGSTRÖM Sebastian KSF 444.4 (1173)
  4. STENSTRÖM Joni RS 432.3 (1161)
  5. LEPPÄ Aleksi HAS 422.7 (1175)
  6. AUTIO Juho OMAS 412.5 (1160)
  7. KOSKELA Riku SA 401.7 (1172)
  8. RUTONEN Juha HAS 398.0 (1150)
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Leppa.fi-logo-3t-4.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *