25m Lapua European Cup Århus Tanska. Suomalaisurheilijat jäävät pois tiukentuneiden rajoitusten vuoksi.

25m Lapua European Cup Århus Tanska. Suomalaisurheilijat jäävät pois tiukentuneiden rajoitusten vuoksi.

300m Lapua European Cup Århus, Tanska. Kuvat ja treenit – Leppa.fi

Suomalaisampujat Marko Talvitie ja Teemu Lahti jäävät pois 25m Lapua European Cupin viimeisestä osakilpailusta 11.-13.9. Tanskan kiristyneiden matkustusrajoitusten astuttua voimaan. Tanska on yksi niistä maista, joihin koronan toinen aalto on vaikuttanut vahvasti ja sen pahin keskus on juuri Århus.

-Minä olisin voinut tehdä kaksi viikkoa etänä, mutta Teemulla ei olisi siihen ollut mitään mahdollisuutta sanoi Talvitie.

-Suomalaisampujien poisjäänti ei vaikuta Århusin kisajärjestelyihin, ellei lisää perumisia ilmaannu, sillä Tanksaan on menossa näillä näkymin 15 urheilijaa neljästä maasta (AZE, DEN, SLO ja SWE). Mutta siihen se vaikuttaa, ettemme tule näkemään Teemu Lahtea finaalissa isopistoolissa ja vakiopistoolissa Lahden pääsy riippu perumisista, sillä hän on jonotuslistalla nyt viides, kertoi Marko Leppä.

Suomalaisurheilijoista paikan Portugalin Lissabonissa 9.-11.10. ammuttavaan finaalin ovat saaneet isopistoolissa Joonas Kallio ja Jan Parhiala muttei kukaan vakiopistoolissa. Tosin 4 parasta ampujaa jonotuslistalta pääsee mukaan kisaan Norjan peruttua kilpailujärjestelyt. Tällä jonotuslistalla isopistoolissa Antti Jokinen on nyt neljäs ja vakiopistoolissa Marko Talvitie (1.), Joonas Kallio (2.) ja Jan Parhiala (3.). Finaaliin valitut urheilijat ovat selvillä sunnuntaina 13.9.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *