EM2021 Avainhenkilöstökoulutus Kisakalliossa. SM-suunnittelu ja Sportity app

EM2021 Avainhenkilöstökoulutus Kisakalliossa. SM-suunnittelu ja Sportity app

Lohjan Kisakalliossa 26.2.–8.3. 2021 ammuttavien EM-kilpailuiden avainhenkilöstön koulutus jatkui lauantaina jakautuen kahteen koulutusryhmään.
Ammunnan koulutusryhmä Mikko Taussin johtamana suunnittelee SM-kilpailuiden ohjelmaa ja toteutusta. SM-kisat on tullaan ampumaan Kisakalliossa 12.-14.2.2021. Nämä SM-kisat toimivat EM2021 henkilöstön viimeisenä koulutustilaisuutena. SM-kisoissa ammutaan kansainväliset sarjat (naiset, miehet, tytöt ja pojat) ilmakiväärillä, ilmapistoolilla ja liikkuvassa maalissa. Parikilpailu ei todennäköisesti mahdu ohjelmaan. Pyrimme suunnittelemaan kisat niin, että nuoret pääsetvät ampumaan molemmat sarjat.

Mikko Taussi (oik) suunnittelemassa asiantuntijoiuden kanssa SM-kisoja.


Toinen koulutusryhmä opettelee Sportity app– sovelluksen käytön. Sportity app on ollut käytössä monessa urheilulajissa, kuten rallissa, taitoluistelussa, ampumahiihdossa ja curlingissa. Ammunnassa Sportity App oli ensimmäisen kerran käytössä 25m Lapua European cupin osakilpailussa Tallinnassa heinäkuussa 2020. Sportity Appin kouluttajana toimi lauantaina virolainen, entinen olympiatason taitoluistelija, Margus Hernits.

Margus Hernits opettamassa Sportity Appia

-Sportity Appissa on kaksi eri sovellusta. Jo käytössä ollut urheilusovellus tulee meidän kisoihin varmasti, mutta nyt tutkitaan myös raskaamman ohjelman, jossa on kaikki lentokentälle saapumisesta, majoittumisesta ja ruokailuista alkaen, mukaanottoa, kertoi kilpailuiden johtajana toimiva Marko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *