25m Lapua European Cup. NELJÄ suomalaista vakiopistoolin finaaliin

25m Lapua European Cup. NELJÄ suomalaista vakiopistoolin finaaliin

300m Lapua European Cup Århus, Tanska. Kuvat ja treenit – Leppa.fi

Karsintakilpailut myös vakiopistoolin osalta on ammuttu ja paikat vuoden 2020 Lapua European Cupin finaaliin on selvillä. Kukaan suomalaisista ei selvinnyt finaaliin niissä kolmessa osakilpailussa, jotka tänä vuonna ammuttiin, mutta koska Norja vetäytyi koronan vuoksi kesän osakilpailun järjestelyistä, pääsi neljä parasta jonotuslistan kärjestä mukaan. Näiden joukossa olivat kaikki suomalaisset: Marko Talvitie (561), Joonas Kallio (559), Jan Parhiala (559) ja Teemu Lahti (554). Nelikko osallistui Tallinnan osakilpailuun.

Katso lista kaikista finaaliin pääseistä:

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *