ESC Air Cup 2020-2021. Uusi kisaformaatti kaikille. Ammu kotona kansainväliset kisat

ESC Air Cup 2020-2021. Uusi kisaformaatti kaikille. Ammu kotona kansainväliset kisat

European Shooting Confederation

ESC on valmistellut uutta kisamoodia Air Cuppia kaudelle 2020-2021. -Kisa testataan levenä 17.10 ja varmistetaan, että kaikki toimii. Testikisaan osallistuu Suomesta Lauri Syrjä, joka ampuu kotiradallaan lähettämällä tietoa Zoom kokoustekniikan avulla ammunnanjohtajalle, kertoo Marko.

THE ESC AIR CUP Powered by Walther on siis internet kotiratakisa, jossa viiden kisan tuloksista neljä lasketaan mukaan rankingtuloksiin. Kisa ammutaan kerran kuukaudessa alkaen marraskuussa 2020, osallistuminen on ilmaista. Kisassa tulee käyttää jotain sähköistä tulostaulujärjestelmää. Rankingin parhaat (8 parasta/laji (Ilmakivääri, Ilmapistooli) ja 4 liikkuva maali eli yhteensä 40 urheilijaa saavat kutsun online SuperFinaliin. SuperFinaali ammutaan syksyllä 2021. Kisa on tarkoitettu kaikille niille ampujille, jotka eivät ole osallistuneet EM-,MM- tai MC-kisoihin viimeisen viiden vuoden aikana. Kisaan ilmoittaudutaan seuran kautta, mutta kisa on henkilökohtainen.

Hyviä palkintoja tiedossa mm. Walther ilmakiväärejä ja – pistooleja, Capapien varusteita. Sarjat ovat siis miehet ja naiset (ei ikärajojakussakin lajissa eli kyseessä on ampumaurheilua kaikille ja siihen voivat osallistua niin junnut kuin senioritkin!

Tässä linkki kisan materiaalisivuille 

http://www.esc-shooting.org/documents/ESC%20Air%20Cup/  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *