Leppa.fi tiimi 10v. Juhlatapaaminen, katso kuvat

Leppa.fi tiimi 10v. Juhlatapaaminen, katso kuvat

Leppa.fi tiimi täytti 10 vuotta maaliskuussa 2020. Koronan takia siirretty juhlatapaaminen toteutettiin sunnuntaina 11.10. Kouvolassa. Kaikki entiset ja nykyiset jäsenet oli kutsuttu paikalla ja kaikki paitsi Katariina Laine pääsivät paikalla. Katsu liittyi tapaamiseen whatsappin välityksellä.

– Oli todella kiva nähdä lähes kaikki paikalla yhtäaikaa, ensimmäisen kerran. Esimerkiksi Riikkaa en ole nähnyt useiin vuosiin, muisteli Marko.

Juhlatapaaminen. Alarivi vasemmalta: Niina Saarinen, Riikka Parviainen, Inka Havukainen ja Annika Sihvonen. Ylhäällä Aleksi Leppä, Mikko ojamäki, Marko Leppä ja Lauri Syrjä. Kuvasta puuttuu Katariina Laine ja Anu Nässi. Kuva: Kaarina Leppä

Tilaisuus alkoi yhteiskuvalla ja samalla otettiin ensi vuoden kalenterin kansikuva. Sitten siirryttiin ravintola Angelaan ja nautittiin tarjoiluista pitkän kaavan mukaan. Marko kertoi tiimin nykytilasta ja suunnitelmista seuraavalle olympiadille.

– Koko porukan kanssa oli mukava nähdä pitkästä aikaa. Tiimin jäsenet ovat kuitenkin olleet suuri osa myös minun elämääni, joten oli kiva tietää mitä he tekevät nykyään, kertoi Annika Sihvonen.

Tapaamisella herkuteltiin. Edessä vasemmalla Anu Nässi ja edessä oikealla Annika Sihvonen. Kuva: Marko Leppä

– Oli mukava olla porukalla syömässä, kiitos kaikille että pääsivät tulemaan. Saatiin myös hyvät kuvat kalenteriin ja hienot hupparit, sanoi Lauri.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *