ESC: Air Cupin sääntöjä tarkenettu, Inka ei voi osallistua.

ESC: Air Cupin sääntöjä tarkenettu, Inka ei voi osallistua.

ESC: n uusi kisa kaikille ohjelma, Air Cup on saanut tänään täydennystä sääntöihin. Leppa.fi kirjoitti Air Cupista 9.10.2020. ( https://www.leppa.fi/2020/10/09/the-esc-air-cup-sai-kaksi-hienoa-yhteistyokumppania/ )

Tiimin jäsenistä Laurin on tarkoitus osallistua finaaliharjoitukseen ensi lauantaina ja tämän jälkeen Laurin ja Inkan oli tarkoitus osallistua varsinaiseen Air Cuppiin, sillä rajana oli osallistuminen mm. ISSF:n maailmancuppeihin.

-Näen Air Cupin erittäin hyvänä korona ajan tuotteena urheilijoiden kansainvälisten kisojen taitotason ylläpitämiseksi. Moni järjestäjä on perunut suunniteltuja tapahtumia. Tuen vahvasti tätä, sillä ei urheilija ampuessaan ole kuitenkaan kotiradallaan normaaleissa harjoituksissa tähän osallistuessaan vaan tietää henkisesti kisaavansa täysillä, kertoo Marko.

Leppa.fi sai tiedon tänään Air Cupin kokoukseen osallistuneelta Risto Aarrekiveltä , ettei Inka voi osallistua, sillä Inkan osallistuminen Münchenin maailman cupiin kilpailun ulkopuolella (MQS-ampujana) 2019, hävisi äänestyksessä, oliko MQS osallistumista maailmancupiin vai ei.

Säännöt sanovat, ettei urhilija voi olla osallistunut ISSF:n MM,MC, tai EM-kisoihin viimeisen viiden vuoden aikana.

– Tämä tieto on varmaan tärkeä aika monelle, arvoi Marko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *