Kankaanpää Open 2020 odottaa Sinua

Kankaanpää Open 2020 odottaa Sinua

Ilmoittautumislinkki suosittuun jännitysnäytelmään Kankaanpää Openin on avattu. Viime vuoden ilmakiväärin supefinaalin voitto matkasi Ruotsiin, kun Viktor Klemmedson voitti kisan. Ilmapistoolin voitti Poliisien Ampumaseuran Reetta Lustig. Inka oli launatain kilpailun kolmas tuloksella 620.0. Tämän vuoden kilpailut ammutaan seuraavasti:

Perjantai 20.11. saapuminen, mahdollinen harjoittelu, ilmoittautumispiste avataan
Lauantai 21.11. alkukilpailu 60 ls ja finaalit (ISSF-säännöin)
Sunnuntai 22.11. alkukilpailu 60 ls ja Superfinaali

Sarjat:
Lauantaina ilmakivääri/ilmapistooli: M, M20 ja N, N20. Sarjojen finaalit kilpaillaan samana päivänä.
Sunnuntaina käydään jatkokilpailu samoille sarjoille ilmakivääri/ilmapistooli: M, M20 ja N, N20.

Lauantain ja sunnuntain kilpailujen yhteistulosten sekä arvan perusteella valitaan osallistujat superfinaaleihin, joissa sarjoja on kaksi: ilmakivääri ja ilmapistooli. Nuorista (M20 ja N20) sekä aikuisista (M ja N) superfinaalipaikan saa viisi (5) parasta lauantain ja sunnuntain yhteistuloksen perusteella, lisäksi kaksi (2) paikkaa arvotaan lauantaina ja sunnuntaina osallistuneiden kesken.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen alkaa kilpailun verkkosivuilla www.kankaanpaaopen.fi 4.10.2020 ja päättyy 4.11.2020. Järjestäjä varaa oikeuden rajoittaa osallistujamäärää.

Leppa.fi tiimin on ollut tarkoitus lähetä samaan aikaan ammuttaviin Hungarian Open kisoihin Budapestiin, mutta Keski-Euroopassa riehuva korona-aalto muuttanee keulat kohti Kankaanpäätä.

Kankaanpää Open 2019. Kuva Klaus Kurki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *