Leppa.fi tiimin uusin yhteistyökumppani palkittiin Lohjan vuoden tulokkana ja vuoden yhteistyökumppanina

Leppa.fi tiimin uusin yhteistyökumppani palkittiin Lohjan vuoden tulokkana ja vuoden yhteistyökumppanina

Lohjalainen EK-Event on palkittu Matkailugaalassa.

Lohjalla pidetään vuosittain Matkailugaala alkuvuodesta maaliskuussa, tänä vuonna siirtyi ja pidettiin tänään Metsägaalana luonnon äärellä. Katsaus menneeseen vuoteen ja palkitaan menestyjiä.Vuoden Matkailuyrittäjä, Vuoden Tulokas ja Vuoden Yhteistyökumppani on ne vakituiset palkinnot ja sen lisäksi on muutama muu.


Vuoden 2019 tulokas on EK Event
EK Event ja yrittäjä Elina Kaukojärvi tarjoaa monipulisia matkailupalveluja Lohjan ja lähiseudun alueella. Elina on ehtinyt vuoden sisään verkostoitua, virittää nettisivut ja verkkokaupan, tehdä suuren määrän uutta tuotetarjontaa, parantanut muutamien kohteiden esteettömyyttä, tehnyt oppilaitosyhteistyötä, hommannut trafin taksiluvat ja ihan oman biilin asiakkaiden palvelemiseksi sekä laajentanut rohkeasti uuteen yritystoimintaan kuluvan vuoden aikana.  
EK Eventin Elina on kouluttautunut, opastanut, ottanut yhdet 2021 Lohjalle tulevat EM -kilpailut haltuun ja brändännyt omaa yritystä erilaisin näkyvin varustein. Vuoden tulokas 2019 on ahkera somettaja ja viestijä siitä, mitä milloinkin tapahtuu ja missä tämä väsymätön tehopakkaus nähdään paikalla.  
EK Event on esimerkki siitä, miten yrittäjäksi ryhtyminen tuodaan ilolla esille ja siitä yrittäjyydestä nautitaan joka solulla. Elina Kaukojärvi on myös osoittanut, miten muuntautuva ja sopeutuvainen on yrittäjän alkutaipaleella oltava, jotta verkostot oppivat tuntemaan ja luottamaan hyvin moninaisen tehdyn työn kautta.  

Elina Kaukojärvi

Paras yhteistyökumppani 2019 on EK Event
Paras yhteistyökumppani valitaan aina toisten antamien ehdotusten ja perustelujen pohjalta. Ilman hyviä yhteistyökumppaneita ei yritystoiminnasta tule oikein mitään ja ainakin yrittäminen on paljon mukavampaa, kun on toimivia kumppaneita matkan varrella.  
EK Event yritystä ja yrittäjä Elina Kaukojärveä parhaaksi yhteistyökumppaniksi ehdotti kolme eri tahoa: Virve Haahti The Guide, Susanna Synnerberg Perttilästä ja Josefiinan aitta Virkkalasta. Perusteita olivat mm:
Tämä henkilö on vienyt esteetöntä matkailua eteenpäin ja Elinan kanssa yhteistyö on täysin saumatonta. Elina on aina iloinen ja yritteliäs ja hänellä on uskomaton draivi. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *