H&N Tehdas: Luotien toimitusajat pitenevät koronan takia.

H&N Tehdas: Luotien toimitusajat pitenevät koronan takia.

Saksalainen luotivalmistaja H&N informoi tänään jälleenmyyjiään. Koronapandeamia on sekoittanut myös H&N:n liiketoimia erikoisella tavalla. Alkukeväällä väheni luotien myynti, mutta toukokuussa se pomppsi ylös. Tämä myynnin pomppaus on johtanut siihen, ettei tehdas tällä hetkellä kykene toimittamaan luoteja tilaajille normaaliin toimitusaikaan, vaan jälleenmyyjät joutuvat odottamaan tilauksiaan 4-5 kuukautta. -Tehdas tulee tekemään parhaansa saadakseen toimitusajat lyhyemmiksi, kertoi H&N:n myynti- ja markkoinointi päällikkö Jörg Siemens.

-Olemme tässä suhteessa hyvässä tilanteessa. Olemme saaneet juuri suurehkon erän tuoreita harjoitus- ja kilpaluoteja tehtaalta viime maanantaina. Meidän ei toistaiseksi tarvitse myydä eioota. Tiedän joidenkin myyjien keräävän luodeista yhteistilauslistaa, joten näiden asiakkaiden kannattaa varautua odottamaan luotejaan keväämmällä. Ne, jotka tarvivat luoteja nyt, niitä voimme auttaa, kertoo Marko.

Luoteihin on tullut jo hinnankorotuksia, mutta Leppa.fi pitää luotien hinnat ainakin tämän vuoden nykyisellään.

Varmista itsellesi ja seurallesi huippuluodit. Katso hinnat ja lisää:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.