Koronarajoitteet saattavat aiheuttavat haasteita Kisakallion EM-näytöille

Koronarajoitteet saattavat aiheuttavat haasteita Kisakallion EM-näytöille

Mediapankki >>

Tänään on pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä päättänyt uusista rajoituksista pääkaupunkiseudulle sekä Uudellemaalle. Rajoitukset tulevat voimaan maanantaina 23.11. 2020 ja ovat voimassa kolme viikkoa 13.12.2020 asti. Rajoituksessa määrätään ettei yli 20 henkilön yleisötilaisuuksia voida pitää sisätilossa.

Rajoitus ei koske sellaista aikuisten harrastustoimintaa, jossa osallistujien turvavälit säilyvät tosiasiallisesti koko harjoituksen ajan. Rajoitukset eivät myöskään koske yksilö- ja ryhmälajien maajoukkuetoimintaa, SM-tason ja I-divisioonatasoista kilpailu- ja harjoittelutoimintaa sekä kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua.

KSF on järjestämässä Kisakallioon EM-näyttökilpailuja 11.-13.12.2020. Leppa.fi tavoitti kilpailunjohtaja Georg-Peter Björkvistin puhelimitse tänään, mutta Björkvist ei vielä tiennyt miten kisojen käy. Mikäli KSF järjestää kisat, tulevat ne varmaankin olemaan Turun SM-kisojen kaltaiset, joiden osallistujamääriä tullaan rajoittamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *