Loviisa tarjoaa apuaan Kisakallion EM-näyttöön

Loviisa tarjoaa apuaan Kisakallion EM-näyttöön

Mediapankki >>

Leppa.fi kirjoitti perjantaina pääkaupunkiseudun koronakoordinaatio-ryhmän uusista rajoituksista pääkaupunkiseudulle sekä Uudellemaalle. 

( https://www.leppa.fi/2020/11/20/koronarajoitteet-saattavat-aiheuttavat-haasteita-kisakallion-em-naytoille/)

KSF on järjestämässä Kisakallioon EM-näyttökilpailuja 11.-13.12.2020. Mikäli kisat voidaan järjestää, tarkoittaa se erän maksimiampumamääräksi noin 15 ampujaa, jos otetaan pois ammunnanjohtaja, tulospalveluhenkilö ja kolme juryn jäsentä, jotka toimisivat samalla myös RO:n tehtävissä. Näin ollen viikonlopun aikana voisi ampua 7-8 erää finaaleineen, jolloin 15 parasta ampujaa /laji/ sarja pääsisi mukaan.

Yhtenä ratkaisuna voisi toimia Loviisan Ampumaseuran Markku Kuminin esittämä malli. Näyttökisat splitattaisiiin niin, että kiväärin näytöt ammuttaisiin Kisakalliossa ja pistoolin Loviisassa saman aikaisesti. Tällä järjestelyllä pääsisi tuplamäärä ampujia osallistumaan kisoihin, eikä rajaamista tarvisi käyttää niin paljoa.

Tervetuloa - www.loviisanampumaseura.fi

Leppa.fi sai kiinni KSF:n kisojen yhdyshenkilönä toimivan Lennart Långströmin. Långström ilmoitta, että he ovat maanatina yhteydessä AVI:in kisojen järjestämisestä yllensäkin ja pohtivat Loviisan esittämään tarjousta yhtenä vaihtoehtona.

5 thoughts on “Loviisa tarjoaa apuaan Kisakallion EM-näyttöön

  1. Loviisan tarjoama apu Em-näyttökisaan olisi mahdollisuus osallistua niillekin ampujille,jotka muuten jäisivät juuri pois kisasta tulostensa perusteella!

  2. Todella loistava oivallus Markulta👍. Nyt kannattaa ampujien olla aktiivisia ja lähteä rohkeasti viivalle, kun kerran mahdollisuus on. Milloin ja missä seuraavaksi kisaillaan hienon harrastuksen parissa on?.

  3. Näyttökilpailuita ei järjestetä huutoäänestyksellä. Mikäli järjestetään avoin kilpailu, tapahtuu sellaisen anominen kilpailuvaliokunnalta. Jos puolestaan järjestetään pelkkä näyttötapahtuma asiaa voidaan hoitaa valmennuksen johdon kautta. Näyttötapahtuma on luonteeltaan rajatulle määrälle parhaita ampujia tarkoitettu tilaisuus. Silloinkin SAL:n liittohallitus päättää menettelystä.

  4. Hei Mikko!
    Olit mielestäni hieman tahditon tarttuessasi kynälläsi Loviisan Ampumaseuran tarjoukseen näyttökisojen jakamisesta. Minua ehdotus ilahdutti. Se olisi tässä “hätätilanteessa” tarjonnut useammalle kilpailijalle mahdollisuuden osallistua.  Eihän asiaa tietääkseni osattu pohtia ehdotuksen tapaan SAL:ssa. Sekö koski? Olisin odottanut kirjoituksesi olleen sisällöltään innostunut. Toki sen lopussa olisit sopuisin sanoin neuvonut miten ideaa “pykälien mukaan” tulisi viedä eteenpäin.
    Terveisin Matti Erkkilä

    1. Näyttökilpailut tai -tapahtumat vahvistaa SAL.n hallitus. SAL on tehnyt sopimuksen yhden näyttökisan järjestämisestä KSF.n kanssa ja kunnioittaa tehtyä sopimusta eikä ala sitä suin päin purkamaan. Toki asiasta voidaan tarvittaessa neuvotella osapuolien kesken. SAL seuraa aktiivisesti vallitsevaa pandemiatilannetta ja sopeuttaa toimintaansa koko ajan. Meneillään oleva isompi asia on TSA.n järjestämän Swedish Cupin sivukisan, joka on myös näyttökisa, korvaaminen muunlaisella järjestelyllä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *