Kankaanpään varjokisat. SUPERFINAALI. Juho Kurki voittoon

Kankaanpään varjokisat. SUPERFINAALI. Juho Kurki voittoon

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on cropped-open-banneri-960-2020.jpg

Peruuntuneen Kankaanpää Openin tilalle Juho Kurki järjesti Kankaapään Ampumaurheilijoiden radalla “Kankaanpään varjokisat” yhden erän vahvuiselle kivääriryhmälle. Viikonlopun ajalle on suunniteltu ammuttavan kaksi kertaa peruskisa finaaleineen ja sunnuntai huipentui Superfinaaliin, jonne pääsivät kahden kisan parhaat sekä onnekkaat arvonan kautta.

Superfinaalissa huonoimman osuman ampunut urheilija saa varoituksen. Kun sama urheilija saa varoituksen toistamiseen, lentää hän finaalista ulos. Aleksi lensi ulos ammuttuaan 10.6, joten kisaan jäivät Juho Kurki ja Henna Viljanen, jotka molemmat ampuivat 10.7. Viimeisillä laukaukseilla Juho ampui 10.7 ja Henna 10.3.

SUPERFINAALIN tulokset:

 1. KURKI Juho KaA
 2. VILJANEN Henna KSF
 3. LEPPÄ Aleksi HAS
 4. PELTONEN Saana KeuSA
 5. HYRKÄS Emmi Hahlo
 6. STENSTRÖM Joni RS
 7. PALO Marianne IMAS
 8. HEISKANEN Essi PiekSA
 9. ROSENLEW Alexandra ESF
 10. LÅNGSTRÖM Sebastian KSF
 11. KOSKELA Riku SA
 12. MÄNNISTÖ Elli PuKu

Jaa tämä:

One thought on “Kankaanpään varjokisat. SUPERFINAALI. Juho Kurki voittoon

 1. Hienoa, että Juho Kurki urheilijana loi mahdollisuuden kilpailla näinä synkkinä aikoina. Valitettavasti tästä pääsivät nauttimaan vain harvat, kun varsinaiset Kankaanpään kisat peruuntuivat vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *