Inka Havukainen vaihtaa edustusseuraansa

Inka Havukainen vaihtaa edustusseuraansa

Kiteen Ampujia ikänsä edustanut 24-vuotias ampumaurheilija Inka Havukainen vaihtaa edustusseuraansa vuoden vaihteessa. Uusi seura on Simpeleen Hahlo.

-Jatkan edelleen Kiteen Ampujien jäsenenä, mutta alan edustamaan Simpelettä. Simpeleellä on viisi muuta kovatasoista tyttö- ja naisampujaa, kun Kiteellä olin yksin. Näin pääset mukaan myös joukkue SM-kilpailuihin, joihin en ole koskaan päässyt, kertoo Inka.  

-Inkalle tarjoutui hyvä mahdollisuus päästä kehittämään itseään lisää. Tuo Simpeleen joukkuemahdollisuus antaa reilusti uutta potkua harjoituksiin ja uuden kilpailuelementin. Simpeleellä on tällä hetkellä Suomen paras naisampuja, Emmi Hyrkäs, jonka kanssa pääsy samaan naisjoukkueeseen muuttaa SM-kisojen suosikin aseman Simpeleelle, sanoo Inkan valmentajana toimiva Marko.  

– Simpeleen Hahlo toivottaa Inkan lämpimästi tervetulleeksi seuramme jäseneksi.  Odotamme innolla yhteisiä treenejä ja kisoja. Nyt menee jo seuranmestaruuskisatkin jännäksi! Olemme tunteneet Inkan jo vuosien ajan ja arvostamme häntä suuresti sekä ihmisenä että urheilijana, kertoi Simpeleen Hahlon puheenjohtaja Mari Backman-Hyrkäs.

Simpeleen Hahlon puheenjohtaja Mari Backman-Hyrkäs

Sairaanhoitajana työskentelevä Inka saa seuravaihdon myötä uutta nousua uralleen ja paluuta kiväärin kovatasoiseen naisten maajoukkueryhmään. Leppa.fi valmennustiimiin kuuluvalla Inka on toistakymmentä SM-mitalia ja hän pitää hallussaan 50m:n kiväärin makuuammunnan Suomenennätystä.  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *