TSA:n Jarmo Engblom: Päätökset viimeistään huomenna.

TSA:n Jarmo Engblom: Päätökset viimeistään huomenna.

Turun Seudun Ampujien tulospalvelin

Turun Seudun Ampujien varapuheenjohtaja Jarmo Engblom pitää tilannetta todella valitettavana. – Harmittaa kun tämä tuli näin myöhään. Huomenna AVI tekee päätöset, joiden mukaan tulee toimia. Meidän täytyy ajatella myös järjestäjiä, jotka eivät enää ihan nuoria ole. Urheilijat ovat radalla pari tuntia ja me jopa 12 tuntia. Täältä ei suositella matkustamaan leviämisvaiheen maakuntiin, eikä sieltä tänne. Kyllä huonolta näyttää, kertoo Engblom, joka lupailee päätöksiä SM-kiojen suhteen viimeistään huomenna, jopa tänään.

One thought on “TSA:n Jarmo Engblom: Päätökset viimeistään huomenna.

  1. Olisin HYVIN pettynyt, jos kilpailua ei järjestetä.
    TSA on tsempannut ja satsannut ja SM-kilpailu on kauden kohokohta.
    Toivomme parasta! Iso kiitos TSA:lle innovatiivisuudesta, sitkeydestä ja joustamisesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *