Huippu-urheilijoiden Joulukuun harjoituskisa Turku. Lauantai IK peruskilpauilu. Aleksi selvään voittoon.

Huippu-urheilijoiden Joulukuun harjoituskisa Turku. Lauantai IK peruskilpauilu. Aleksi selvään voittoon.

Peruuntuneiden SM-kilpailuiden tilalla kiväärin huippuampujat koronarajoituksia noudattaen järjestivät yhteisen Joulukuun harjoituskisan Turun Kupittaalla, johon etäyhteyksin liittyivät myös Inka ja Lauri. Lauantaina ja sunnuntaina ammuttavaan tapahtumaan osallistuu AVI:n rajoitukset huomioiden maksimissaan 8 urheilijaa paikanpäällä. Kilpailunjohtajan toimi Marko ja Megalink -operaattorina Joonas Kankaanpää.

-Täytyy sanoo että koko kisan kympit oli ihan omaa tasoa. Koko aika sellasta vähän päälle 10,5 vauhtia. Huomaa vaan selvästi kun olen muuttanut sitä asentoa pikkasen ja että lihaksisto ja hermosto on vähän sekasin ja väsynyt kun taas on ammuttu koko viikko. Väliin tuli sitten niitä huonoja 10 ja ysejä eikä oikein voinut tehdä mitään. Mutta kun vaan luotti omaa pitoon ja puristi hyviä laukauksia niin yleensä oli hyvää, kertoi Aleksi.

Aleksi Turun Joulukuun harjoituskisassa.

 -Liipaisun ajoitus ei ollut kohdallaan. Huonoja laukauksia tuli liikaa.  Mukava oli päästä kisaamaan , kertoi Kiteellä ampunut Inka.

-Omalta osalta meni ihan hyvin. Vaikka olin mukana etänä, silti oli ns. kisafiilis päällä. Tekeminen oli ihan hyvää, hieman liikaa jäin joissain kohdin varmistelemaan, se aiheutti reunakymppejä, mutta viimeaikainen rohkeus liipaisemiseen löytyi hyvin. Ihan tyytyväinen kisaan, tasaista oli, kertoi Padasjoella ampunut Lauri.

Launatain finaali ammutaan klo 14.00.

Kisa käynnistyi. Edessä Riku koskela SA.

10m ilmakivääri peruskilpailu:

  1. LEPPÄ Aleksi HAS 627.6
  2. LÅNGSTRÖM Sebastian KSF 623.1
  3. KURKI Juho KaA 622.6
  4. STENSTRÖM Joni RS 620.6
  5. HAVUKASINEN Inka KitA 619.6 (ETÄ)
  6. SYRJÄ Lauri AsAs 619.4 (ETÄ)
  7. KOSKELA Riku SA 618.7
  8. VILJANEN Henna KSF 616.5
  9. RUTONEN Juha HAS 613.5

HYRKÄS Emmi Hahlo DNS

Koronasuojattu kilpailun johto. Vasemmalla Joonas Kankaanpää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *