Kisakallio mukaan Leppa.fi tiimin pääyhteistyö-kumppaneiden joukkoon.

Kisakallio mukaan Leppa.fi tiimin pääyhteistyö-kumppaneiden joukkoon.

Mediapankki >>

Lohjalla sijaitseva Kisakallion Urheiluopisto on liittynyt Leppa.fi tiimin pääyhteistyökumppaneiden joukkoon. Kisakallio on vuonna 1949 perustettu Lohjan Karnaisten kylässä sijaitseva urheiluopisto. Kisakallio toimii monen huippu-urheilulajin valtakunnallisena valmennuskeskuksena.  

Kesäinen Kisakallion Urheiluopisto

Kisakalliossa harjoittelevat ja leireilevät muun muassa kori- ja käsipallon, voimistelun (rytminen ja joukkuevoimistelu), ringetten ja ammunnan maajoukkueet. Myös monet seurajoukkueet käyttävät hyödykseen Kisakallion olosuhteita ja osaamista, esimerkiksi: jäälajit (ringette, jääkiekko, taitoluistelu, curling), akrobatiavoimistelu, cheerleading, jalka- ja lentopallo sekä salibandy. Kisakallion yläkoululeireille osallistuu vuosittain noin 600 eri lajien nuorta urheilijaa. Lisäksi Kisalliossa järjestetään lasten leirikouluja ja erilaisia liikuntaleirejä. 

Kisakalliossa järjestetään myös vuonna 2021 10m ilma-aseiden SM-kilpailut, WSPS(para) -EM kilpailut sekä EM-kilpailut, joista jaetaan myös maapaikkoja Tokion ensi kesän olympialaisiin.   

 -– Olen käynyt Kisakalliossa vuodesta 2015 alkaen, kun Urheilukoulu siirtyi Santahaminaan, eikä siellä ollut sisäampumarataa. Päivittäisvalmennuk-sessa Kisakallio tuli tutuksi ja siellä on erittäin hyvät harjoitus- ja kilpailuolosuhteet, eihän sinne muuten EM-kisoja olisi myönnettykään, kertoo valmentaja Marko, joka toimii kilpailunjohtajana ensi vuoden  suurtapahtumissa.  

–  Uskon vahvasti, että pystymme Kisakalliossa toteutettavien leirityksien ja kilpailuiden avulla viemään meidän urheilijoitamme kohti heidän unelmiaan ja pääsemme osaksi sitä osaamista, mitä Kisakallion urheiluopiston ammattitaitoinen henkilöstä tarjoaa, jatkaa Marko. 

Kisakallion rehtori/valmennuskeskuksenjohtaja Asko Härkösellä on niin ikään pitkä kokemus yhteistyöstä Lepän ja ampumaurheilun kanssa. Hän on on vakuuttunut kumppanuuden eduista.  

Kisakallion rehtori/valmennuskeskuksenjohtaja Asko Härkönen

– Kisakalliossa on hyvät harjoitteluolosuhteet ampujan fyysisen suorituskyvyn kehittämiseksi. Sen lisäksi testausasiantuntijamme Anne Rikala ja Mika Valavuori voivat ampujien suorituskykytesteillä ohjata harjoittelua oikeaan suuntaan. 

Majoituskapasiteettiä opistolta löytyy 700 hengelle. Katajarinne 1&2 (2008) -huoneistohotellissa on 40 huonetta (2-5 hlöä per huone), Katajarinne 3&4:ssa (2011) on 32 huonetta, ja Campus (2003) majoittaa 60 henkeä.  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *