Grand Prix of Leppa.fi PART VII ammutaan 2021

Grand Prix of Leppa.fi PART VII ammutaan 2021

Grand Prix of Leppa.fi palaa kansainväliseen kilpailukalenteriin. Part VII tullaan ampumaan Kisakalliossa 10.-12.12.2021. Samaan yhteyteen Haminan Ampumaseura on hakenut järjestettäväkseen myös EM-näyttökilpailuija toteutettavaksi ennen GP-kisaa.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on lapua.png

-Kisakallio halusi uutena pääyhteistyökumppanina juurruttaa tulevat Leppägeepeet juuri tuohon viikonloppuun. Tämä ajankohta käy meille hyvin, sillä tammikuussa on perinteisesti ollut ahdasta Swedish Cupin, 10m ISSF GP Rusen ja Münhenissä ammuttavan H&N Cupin takia. Kansainvälisessä kalenterissa oli tuolla kohtaa reikä, joten alamme valmistelemaan tapahtumaa ja uskomme, että tulemme saamaan kisoihin enemmän ulkomaalaisia ampujia, kun kisat toteutetaan Kisakalliossa, lähellä lentokenttää ja satamaa, kertoo Marko.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on InBand-logo.jpg

Pitkäaikaiset yhteistyökumppanimme, Lapua ja Inband, ovat jälleen mukana. Lapua toimittaa jälleen 10 000 testattua Lapua Midas+pienoiskiväärin patruunaa ja Inband sähköisen taululaitteen, mikä soveltuu sekä 10m / 50m ammuntaan. Nämä tullaan arpomaan kaikkien osallistujien kesken.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *