Ampumaurheilu mukaan European Gamesiin 2023

Ampumaurheilu mukaan European Gamesiin 2023

ESC tiedotti, että Euroopan olympiakomiteat (EOC) kiinnostuneita sisällyttämään ammuntaurheilun mukana kolmansissa European Gamesissa. EOC ja ESC ovat alkaneet keskustella sopimuksesta, jossa määritellään osapuolten keskinäiset vastuut, urheilijoiden kiintiöt, tapahtumien lukumäärä ja kilpailupäivät. Euroopan huippu-urheilijat ovat osallistuneet kahteen ensimmäisen European Gamesiin 2015 Bakussa ja 2019 Minskissä, joissa jaettiin olympiapaokkoja.

Vuoden 2023 kisojen puolalaisjärjestäjät toivovat, että ammuntaurheilu säilyy mukana ja että niistä tulisi karsinnat myös Pariisin vuoden 2024 olympialaisiin. III Euroopean Gamesit pidetään Puolassa 21.6.-2.7. 2023.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *