International Shooting Competition of Hanover. PERUTTU

International Shooting Competition of Hanover. PERUTTU

ISCH - International Shooting Competitions of Hannover - Posts | Facebook

Kevään varma merkki, International Shooting Championship in Hanover (ISCH) on peruttu myös tänä vuonna, toista kertaa peräkkäin. Nyt kisan peruminen tapahtui jo ennen ilmoittautumisia, tiedotettiin I.S.C.H:n kotisivuilla ja samalla kerrottiin, että seuraava ISCH tulee olemaan 29.4.-8.5.2022.

-Nyt jo perutaan huhti-toukokuuta. Kyllä tämä erittäin pahalta näyttää koko kevään ja kesän suhteen, kommentoi Marko ja jatkaa, että nyt täytyy olla yhteydessä Portugaliin, sillä päätökset 25m Lapua European Cupin finaalista, jotka on siirretty tähän kevääseen viime syksyltä, täytyy tehdä piakkoin. ISCH oli myös Leppa.fi tiimin kilpailukalenterissa harkinnassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *