Havainnot NoSA:n parikilpailuista

Havainnot NoSA:n parikilpailuista

Kuvahaun tulos: NoSA

NoSA järjesti yhteistyössä PAS:n kanssa parikilpailun sunnuntaina 21.2.2021. Kisan uutena kokeiluna oli, että Indandin tulospalveluohjelma käsitteli samanaikaisesti kahdella eri radalla ammuttuja suorituksia. Seurattavuutta parannettiin erillisellä livelähetyksellä, jota yleisö pääsi Microsoft Teamsin avulla katsomaan. Kisan Nokian CRO:na toimi Mikko Taussi, joka samalla juonsi kilpailut. Varmistakseen yleisön seurantamahdollisuuden laati Taussi yhteistyössä Kimmo Prusilan kanssa ohjeet, joiden avulla yleisö pystyi varmistamaan tietokoneidensa toimivuuden. Ohjeet julkaistiin Leppa.fi sivuilla.

-Kilpailut menivät hyvin. Jos noin ”poikaporukalla” pystyy tehdä nuo järjestelyt, voin vain kuvitella kuinka helposti voitaisiin luoda täysin toimiva ja huipputasoinen seurantaohjelma, joihin voisi linkittää kaikki nykyiset elektroniset taululaiteet ja niiden softa. Nyt kun näyttää siltä, ettei tästä koronasta selvitä vielä hetkeen, olisi tälläiselle kisaformaatilla laajaa käyttöä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Tärkeintä kuitenkin on nykyisten huippu-urheilijoiden kisatuntuman ylläpito ja nuorten pitäminen mukana lajin parissa, arvelee Marko.

Kuvassa CRO Mikko taussi ja palkitut. kuva Anne-Marie Rosenlew

-Haluan osaltani kiittää NoSA:a, PAS:a ja Mikko Taussia näistä kokeiluista ja kannustan jatkamaan tällä tiellä. Jos jotain toiveita voisi heittää niin pyytäisin harkitsemaan seuraavaa:

  • Jokaiselta ampumapaikalta voisi lähettää livekuvaa, esim teamsin välityksella.
  • Asiakas voisi klikkaamalla valita, minkä radan kuvaa hän seuraa.
  • Jokaisessa lähetyksessä olisi alakulmassa normaalitulosseuranta, mikä nyt näkyi erikseen.
  • Yksi selostaja voisi voisi hoitaa kaikki radat, niin sanotulta keskuspalvelimelta.
  • Jokaisella radalla olisi yhteyshenkilö, jonka whatappiin voisi lähettää tarvittaessa tietoa, jos lähetys putoaa pois tai tulee jotain muuta häiriötä, joka saataisiin nopeasti korjattua.

Toivottavasti pääsemme nauttimaan mahdollisimman pian uusista vastaavista kisoista.

One thought on “Havainnot NoSA:n parikilpailuista

  1. Tarpeeksi varma käskyjen jakaminen usean paikan välillä on normi puhelinyhteys. Eilisessä kokeilussa pistooli finaali otettiin Teams kautta joka kyykkäs kesken kaiken mutta kivääri FIN sen sijaan otettiin puhelimen välityksellä eikä mitään ongelmaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *