Aleksi kovassa kunnossa

Aleksi kovassa kunnossa

Aleksi on ollut käytännössä lähes vuoden kovassa kilpailukunnossa. Vain kisat, joissa osaamistaan voisi näyttää, puuttuvat. Kova tuloskunto ei ole kadonnut mihinkään. Nyt meneillään olavalla maajoukkueleirillä Aleksi paukutteli tänään 50m kiväärin 3×40 laukauksella tuloksen 1185. Tulos on sama kuin Juha Hirven voimassa oleva Suomenennätys vuodelta 2000. Tämäkin tuloksen Aleksi on muutamaan kertaan harjoitellut rikki.


-Hihnat kulki hyvin ja pystyn alku oli huono, muuten tasaista hyvää. Ammuin ekan kerran tänä talvena kilpapaukulla (x-act) ja sen heti näki, että osui paljon paremmin. Tästä hyvä jatkaa, summasi Aleksi.

Tuloskuntoaan oikeasti Aleksi pääsee näyttämään Intian maailman cupissa kuun puolenvälin jälkeen. New Delhissa kisaillaan ensin 10m kiväärillä 19.3. peruskisa ja seuraavana päivänä finaali. 3×40 laukausta on vuorossa 23.3.

Aleksi Tyrrin SM-kisoissa 2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *